Αποφασισμένοι οι μαθητές του ΓΕΛ Ιππείου – Κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση τμημάτων

Αποφασισμένοι οι μαθητές του ΓΕΛ Ιππείου – Κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση τμημάτων

Αγανακτισμένοι είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕΛ Ιππείου όσον αφορά με την κατάργηση τμημάτων και την υποχρεωτική μετακίνηση μαθητών σε άλλες περιοχές. Σε ανακοίνωσή τους, οι μαθητές δηλώνουν αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν, τονίζοντας ότι οι κινητοποιήσεις τους έχουν τη στήριξη γονέων, εκπαιδευτικών, της τοπικής κοινότητας Ιππείου, καθώς και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τρίτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως μαθητές του ΓΕΛ Ιππείου θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι για το ζήτημα που απασχολεί το πανελλήνιο και ειδικά το σχολείο μας, σχετικά με την κατάργηση τμημάτων και την υποχρεωτική μετακίνηση μαθητών σε άλλες περιοχές, είμαστε ανένδοτοι. Δεν θα υποχωρήσουμε.
Κάθε ημέρα που περνάει, οργανωνόμαστε περισσότερο και είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε την μέγιστη προσπάθεια για να αποτρέψουμε ένα μέτρο που βρίσκει αντίθετους όλους όσους εμπλέκονται. Οι κινητοποιήσεις μας χαίρουν της υποστήριξης γονέων και εκπαιδευτικών, της τοπικής Κοινότητας Ιππείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Κάτω Τρίτους. Κάθε ημέρα θα μας συμπαραστέκονται όλο και περισσότεροι, γιατί το αίτημα μας είναι δίκαιο. Ζητούμε την αρωγή όλων και περισσότερο των μέσων ενημέρωσης για να αποτρέψουμε μια κατάφορη αδικία και να δικαιωθούμε ενάντια σε έναν αντίπαλο που μας ξεπερνά. Σας γνωστοποιούμε πως την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα προβούμε στις εξής κινητοποιήσεις:
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο σε μια προσπάθεια να κάνουν μ ια εισήγηση προς το υπουργείο και έπειτα θα κινηθούμε προς την περιφερειακή διεύθυνση.

To top