Διαδραστική παράσταση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Διαδραστική παράσταση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια μοναδική διαδραστική παράσταση με τίτλο «Ο Μαγικός Κόσμος της Γνώσης», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 11:30 π.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μουσείου στο Σίγρι και είναι ανοιχτή σε παιδιά όλων των ηλικιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η παράσταση, η οποία θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, έχει ως στόχο να εισαγάγει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γνώσης και των βιβλίων με έναν εκπαιδευτικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο. Βασισμένη σε παραμύθια που αναδεικνύουν τη δύναμη της γνώσης και την αξία των βιβλίων, η παράσταση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να εξερευνήσουν θέματα όπως η σημασία της γνώσης, η περιέργεια και η φαντασία.

Η αφήγηση θα πραγματοποιηθεί από τη θεατρολόγο-ηθοποιό και συγγραφέα Δρ. Αθανασία Δαφιώτη, και τον δάσκαλο μουσικής, κιθαρίστα και ερμηνευτή Γρηγόρη Μολυβιάτη. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν, και η εκδήλωση προσφέρεται από το Μουσείο ως δώρο στους μικρούς του φίλους.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22530-54434 ή μέσω της ιστοσελίδας www.lesvosmuseum.gr.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου είναι αφιερωμένο στη διάδοση της γνώσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς και συνεχίζει να προσφέρει εμπλουτισμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με τα παιδιά σας στον μαγικό κόσμο της φαντασίας και της γνώσης!

To top