Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Βέσπα Κλαμπ Λέσβου στην 38η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση λεσχών βέσπα

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του Βέσπα Κλαμπ Λέσβου στην 38η καλοκαιρινή πανελλήνια συνάντηση λεσχών βέσπα

Το Βέσπα Κλαμπ Λέσβου συμμετείχε δυναμικά στην 38η Καλοκαιρινή Πανελλήνια Συνάντηση Λεσχών Βέσπα, που διοργανώθηκε φέτος από το Vespa Club of Athens στο μαγευτικό Ναύπλιο. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, συγκέντρωσε λάτρεις της βέσπας από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με 20 βέσπες και 40 αναβάτες, το Βέσπα Κλαμπ Λέσβου έκανε αισθητή την παρουσία του στη συνάντηση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική του. Η τριήμερη εκδήλωση περιελάμβανε εκδρομές, συναυλίες, αλλά και καλλιστεία βέσπας, με το κλαμπ της Λέσβου να επιστρέφει στο νησί με γεμάτες τις «βαλίτσες» του, καθώς κέρδισε το βραβείο της «πολυπληθέστερης αποστολής».

Παράλληλα, δύο από τις βέσπες του συλλόγου διακρίθηκαν στα καλλιστεία βέσπας στην κατηγορία “custom”, κερδίζοντας το θαυμασμό και την αναγνώριση των συμμετεχόντων. Η επιτυχία αυτή ενισχύει τη φήμη του Βέσπα Κλαμπ Λέσβου ως μία από τις πιο δραστήριες και δημιουργικές κοινότητες βέσπας στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή του Βέσπα Κλαμπ Λέσβου στη συνάντηση αυτή δεν ήταν απλώς μία γιορτή για τη βέσπα, αλλά και μία ευκαιρία για τα μέλη του να ταξιδέψουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν νέες φιλίες με άλλους λάτρεις της βέσπας από όλη τη χώρα.

Μετά από αυτόν τον επιτυχημένο τριήμερο στο Ναύπλιο, τα μέλη του κλαμπ επιστρέφουν στη Λέσβο γεμάτα αναμνήσεις, νέες εμπειρίες και με τη χαρά της διάκρισης, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

To top