Νέα Δράση Νέος Δήμος: «Ζητάμε έκτακτη συνεδρίαση για τις εξελίξεις στη ΔΕΔΑΠΑΛ»

Νέα Δράση Νέος Δήμος: «Ζητάμε έκτακτη συνεδρίαση για τις εξελίξεις στη ΔΕΔΑΠΑΛ»

Πριν την έναρξη της χθεσινής τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη μας «Νέα Δράση Νέος Δήμος» κατέθεσε επίσημο αίτημα προς το Προεδρείο, ζητώντας την άμεση σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης για την οικονομική κατάσταση της ΔΕΔΑΠΑΛ.

«Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε αλλά και με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η οικονομική κατάσταση της ΔΕΔΑΠΑΛ είναι ανησυχητική, αφού παρουσιάζει έλλειμμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μέσα σε μόλις 5 μήνες από την αλλαγή της Διοίκησης.
Αυτό είχε σαν συνέπεια δεκάδες εργαζόμενοι να αντικρίσουν την πόρτα της εξόδου. Την ώρα που τα γραφεία της ΔΕΔΑΠΑΛ έχουν μετατραπεί σε ανάκτορα, με χιλιάδες ευρώ να έχουν ξοδευτεί για την αγορά επίπλων και την κάλυψη των μισθωμάτων, την ίδια ώρα εργαζόμενοι βρίσκονται χωρίς εργασία.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε άμεσα να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα συζήτησης την ΔΕΔΑΠΑΛ, έτσι ώστε να μάθουν οι δημότες τι τελικά επικρατεί στο «Βασίλειο της Δανιμαρκίας».

To top