Ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά με τη Νάσια Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Φωτίου

Ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά με τη Νάσια Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Φωτίου

Η θεατρολόγος-ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Νάσια Δαφιώτη,  θα βρίσκεται αυτή την Πέμπτη, στις 19.00 το απόγευμα, το βιβλιοπωλείο Φωτίου στη Μυτιλήνη (Αεροπόρου Γιαναρέλλη 3) και θα υποδεχτεί τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ωριαία εκπαιδευτική και διασκεδαστική δράση που συνδυάζει την μάθηση με το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικά παιχνίδια, μουσικοκινητική, αφήγηση παραμυθιών, εικαστική δραστηριότητα και ζωγραφική προσώπου, προσφέροντας στα παιδιά μια πλούσια εμπειρία που θα τα ενθουσιάσει και θα τα προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά, χωρίς κόστος. Οι γονείς καλούνται να φέρουν τα παιδιά τους για μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία που θα γεμίσει το απόγευμα τους με χαμόγελα και φαντασία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το ξεχωριστό γεγονός, που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές χαράς και έμπνευσης στους μικρούς μας φίλους!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το βιβλιοπωλείο Φωτίου.

Διεύθυνση: Αεροπόρου Γιαναρέλλη 3, Μυτιλήνη
Ώρα: Πέμπτη, 19.00 το απόγευμα
Είσοδος: Ελεύθερη

To top