Ειδικό σύμβουλο για θέματα πολιτισμού αναζητά ο Δήμος Μυτιλήνης

Ειδικό σύμβουλο για θέματα πολιτισμού αναζητά ο  Δήμος Μυτιλήνης

Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοινώνει την πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Συμβούλου για τον Δήμαρχο, με σκοπό την ενίσχυση της πολιτιστικής πολιτικής και την αποτελεσματική διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η θέση αυτή προκηρύχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 και αφορά υποψήφιους που έχουν ολοκληρώσει Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος Ειδικός Σύμβουλος θα αναλάβει σημαντικά καθήκοντα, τα οποία περιλαμβάνουν την προετοιμασία και διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, τη διαχείριση και προβολή των πολιτισμικών δράσεων και πολιτικών του Δήμου Μυτιλήνης, καθώς και τον συντονισμό πολιτιστικών και καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, θα έχει ενεργό ρόλο στη διαχείριση της προβολής των πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσω ΜΜΕ και κοινωνικών δικτύων, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την απήχηση των δράσεων του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 έως και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Μυτιλήνης, το οποίο βρίσκεται στο Κεντρικό Δημαρχείο (Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη, 81132), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η νέα θέση αναμένεται να ενισχύσει τη δυναμική της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Μυτιλήνης και να συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Οι επαγγελματίες του πολιτισμού που ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή καλούνται να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να συμβάλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης.

 

4o mini

To top