Η Μυτιλήνη υποδέχεται με τιμές την χάλκινη Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού

Η Μυτιλήνη υποδέχεται με τιμές την χάλκινη Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού

Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην Προκυμαία Μυτιλήνης, στην πλατεία που βρίσκεται μεταξύ του Δημοτικού Θεάτρου και του Παλαιού Δημαρχείου  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υποδοχής της Χάλκινης Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού, η οποία διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Μαζί με τη Μηλένα Κοντού, η εκδήλωση θα τιμήσει επίσης την συναθλήτριά της Ζωή Φίτσιου και τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, Gianni Postiglione.

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και θα ξεκινήσει στις 18:30, λίγο πριν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης των αθλητών και του προπονητή τους.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας δήλωσε: «Η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για την πόλη της Μυτιλήνης. Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Ολυμπιονίκη μας Μηλένα Κοντού και την αθλήτρια Ζωή Φίτσιου, οι οποίες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς και τον ομοσπονδιακό προπονητή τους. Πρόκειται για μια γιορτή με μουσική και μικρές εκπλήξεις, στην οποία καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν και να τιμήσουν τα κορίτσια που μας έκαναν υπερήφανους.»

Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για την τοπική κοινωνία, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τον ενθουσιασμό του για την εξαιρετική επίδοση των αθλητών. Η παρουσία των Ολυμπιονικών και του προπονητή τους αναμένεται να προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση περηφάνιας και γιορτής για την πόλη της Μυτιλήνης.

To top