«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει», λέει η σύντροφος του πυροσβέστη

«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει», λέει η σύντροφος του πυροσβέστη

«Εύχομαι να τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε στον «Αίολο» η 40χρονη σύντροφος του 36χρονου πυροσβέστη ο οποίος της επιτέθηκε το βράδυ της Κυριακής και την ξυλοκόπησε στον Πολιχνίτο μπροστά στα μάτια, του μόλις  δυο ετών παιδιού τους. Η Αγγελική ζητά να τιμωρηθεί ο δράστης ο οποίος ήταν κακοποιητικός πολλές  φορές μαζί της και ασκούσε και λεκτική αλλά και σωματική βία πάνω της. Η ίδια δήλωσε ότι φοβάται και για τη ζωή της ίδιας αλλά και για του παιδιού της καθώς την απείλησε ότι θα τους σκοτώσει. «Φοβάμαι δεν γίνεται να είναι ελεύθερος και εγώ να κάθομαι κλειδωμένη μέσα. Μου είπε δε φοβάται ούτε τον εισαγγελέα, ούτε την αστυνομία ούτε και την φυλακή. Και ότι θα με σκοτώσει. Γιατί να γυρνάει αυτός έξω και εγώ να είμαι κλειδωμένη μέσα; Όταν με σκοτώσει θα τον βάλουν μέσα;», τονισε.

Ο 36χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση.

Αναλυτικά η ίδια δήλωσε:

«Ξαπλώνω στο κρεβάτι και δε μπορώ να σηκωθώ από τους πόνους, δε μπορώ να κοιτάξω το παιδί μου δε ξέρω γιατί με μισεί τόσο πολύ, εμένα την οικογένεια μου τα μεγάλα μου τα παιδιά το ίδιο του το παιδί. Θέλω να τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο, να υποφέρει και να πονάει έτσι όπως πονάω εγώ. Απείλησε πως θα σκοτώσει και εμένα και το παιδί. Την συγκεκριμένη μέρα που έγινε το συμβάν αν δεν έτρεχε ο ξάδερφος του πίσω από το αυτοκίνητο να τον βγάλει και του φώναζε τι κανείς ρε πάλι; Κι αν δεν έτρεχε η κυρία να πάρει το παιδί μου και αν να πατήσω το κουμπί από το κινητό που το είχα ενεργοποιήσει μια μέρα πριν γιατί είχα περάσει πολλά από τον συγκεκριμένο και του έδινα ευκαιρίες για να διορθωθεί δε θα ζούσαμε ούτε εγώ ούτε το παιδί. Τον είχε πιάσει αμόκ δε ξέρω τον λόγο. Γιατί υποστήριξα τους γονείς μου που τους έβριζε ; Δεν ήταν η πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που τον είχα συγχωρέσει πίστεψα τον δικηγόρο του που τον είχε βάλει και υπέγραψε χαρτί ότι δε θα μου ξανά συμβεί το οτιδήποτε και στο άλλο δικαστήριο πίστεψα τον ξάδερφο του που με παρακαλούσε και έλεγε ότι αυτός θα με υποστηρίξει αν συμβεί το οτιδήποτε και αυτός θα με στηρίξει. Μετά το συμβάν δεν ενδιαφέρθηκε κανένας τους να με πάρει να με ρωτήσει πως είμαι εγώ και πως είναι το παιδί μου. Με είχε χτυπήσει και όταν ήμουν έγκυος αλλά όχι τόσο έντονα. ζητάω την τιμωρία του, φοβάμαι. Φοβάμαι δεν γίνεται να είναι ελεύθερος και εγώ να κάθομαι κλειδωμένη μέσα. Μου είπε δε φοβάται ούτε τον εισαγγελέα, ούτε την αστυνομία ούτε και την φυλακή. Και ότι θα με σκοτώσει. Γιατί να γυρνάει αυτός έξω και εγώ να είμαι κλειδωμένη μέσα; Όταν με σκοτώσει θα τον βάλουν μέσα;». 

To top