Επανασύσταση Φιλαρμονικής και Ορχήστρας του Δήμου Μυτιλήνης

Επανασύσταση Φιλαρμονικής και Ορχήστρας του Δήμου Μυτιλήνης

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης ανακοινώνει την επανασύσταση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και τη συγκρότηση Δημοτικής Ορχήστρας, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη νέα πολιτιστική πρωτοβουλία.

Οι πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιο από τα τμήματα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Η αίτηση διατίθεται διαδικτυακά στον σύνδεσμο https://bit.ly/dmfoait και πρέπει να κατατεθεί στον υπεύθυνο των τμημάτων, κ. Ερμόλαο Κατζουρίδη, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο κ. Κατζουρίδης θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μυτιλήνης στην οδό Τυρταίου 4 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 19:00, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον συναντήσουν είτε αυτοπροσώπως, είτε να του αποστείλουν την αίτησή τους μέσω email: στο katzouridhsermolaos@gmail.com.

Η επανασύσταση της Φιλαρμονικής και η συγκρότηση της Ορχήστρας αποσκοπούν στην αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του νησιού, δίνοντας την ευκαιρία σε μουσικούς κάθε ηλικίας και επιπέδου να συμμετάσχουν σε ένα δημιουργικό και καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον κ. Κατζουρίδη στο 6976125795.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού καλεί όλους τους μουσικούς της Μυτιλήνης να συμβάλλουν σε αυτήν τη σημαντική πολιτιστική πρωτοβουλία, προάγοντας τη μουσική και τον πολιτισμό στην τοπική κοινωνία

To top