Δωρεά δυο μόνιτορ για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Βοστάνειο

Δωρεά δυο μόνιτορ για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Βοστάνειο
Δυο μόνιτορ για τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δώρισε πολίτης, τον οποίο ευχαρίστησε η Διοίκηση τονίζοντας ότι οι δωρεές αποτελούν σημαντικό ενισχυτικό παράγοντα για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Καμπούρης αναφέρει τα εξής:
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στον κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΡΜΟΛΑΟ για την προσφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου των κάτωθι:
Δύο (2) τροχήλατων συσκευών (monitor)
Τα μόνιτορ τελευταίας τεχνολογίας καθώς παρέχουν οθόνες αφής για άμεση πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και θέασης από μεγάλη απόσταση όλων των ζωτικών παραμέτρων του ασθενή. τα πλεονεκτήματα του είναι:
– Παρακολούθηση ΗΚΓφήματος με ανίχνευση 33 διαφορετικών αρρυθμιών συμπτώματα της κολπικής μαρμαρυγής.
– Συνεχόμενη μέτρηση της αναίμακτης πίεσης χωρίς περιχειρίδα, μειώνοντας την δυσφορία στον ασθενή.
– Ειδικό αλγόριθμο που βελτιώνει την ακρίβεια μέτρησης της οξυμετρίας σε ασθενείς με αυξημένη κινητικότητα και χαμηλή αιμάτωση.
– Διάφορα εργαλεία δημιουργίας αναφοράς στατιστικών στοιχείων για το ΗΚΓφημα και την πίεση των τελευταίων 24 ωρών βοηθώντας έτσι το ιατρικό προσωπικό για την ακριβή διάγνωση.
Θα χρησιμοποιηθούν στο χώρο της διαλογής και στο χώρο της βραχείας .
Ενός (1) φορητού τροχήλατου προβολέα μικροεπεμβάσεων (Χειρουργείου)
Πρόκειται για προβολέα νέας, υψηλής τεχνολογίας κατάλληλος για χρήση σε χειρουργεία καθώς και για άλλους διαγνωστικούς σκοπούς.
Θα χρησιμοποιηθεί στο σιπτικό χειρουργείο των επειγόντων.
Είναι τεχνολογίας LED, αδιαβάθμιστης ρύθμισης φωτεινότητας και θερμοκρασίας .
Το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται όχι μόνο με ιδίους πόρους αλλά και με δωρεές οι οποίες αποτελούν ενισχυτικό παράγοντα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε.
To top