Λήμνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της συναυλίας του Γιάννη Κότσιρα

Λήμνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της συναυλίας του Γιάννη Κότσιρα

Ενόψει της συναυλίας του Γιάννη Κότσιρα στο Γυμνάσιο της Μύρινας σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ότι θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συναυλία και ειδικότερα, από τις 19:00 έως περίπου τις 00:00 δεν θα είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κουντουριώτη, από τη διασταύρωση με την οδό Αντωνιάδου έως τη συμβολή με την οδό Δαλλή.

 

Στάθμευση οχημάτων:

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματά τους δωρεάν στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης οι οποίοι έχουν σημειωθεί στο σχεδιάγραμμα με μπλε σήμα. Με πορτοκαλί σήμα είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (επί πληρωμή).

 

Πληρωμή εισιτηρίων κ.α.:

Όσοι δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο (ΑμεΑ, άνεργοι κλπ), παρακαλούνται να προσκομίσουν στην είσοδο τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να πιστοποιούν την κάθε περίπτωση

Για διαχειριστικούς λόγους, η πληρωμή του εισιτηρίου τόσο στην προπώληση όσο και στην είσοδο είναι δυνατή μόνο με μετρητά.

Διευκρινίζεται ότι το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει απαραίτητα και κάθισμα.

To top