Χ.Αθανασίου για Κοντού και Φίτσιου:«Η επίδοση και το αδάμαστο πνεύμα τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας»

Χ.Αθανασίου για Κοντού και Φίτσιου:«Η επίδοση και το αδάμαστο πνεύμα τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας»

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού κωπηλασίας ελαφρών βαρών γυναικών ο Βουλευτής Ν. Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, με χαρά και υπερηφάνεια, συνεχάρη τη Μηλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και συγκίνηση, συγχαίρω θερμά τις αθλήτριές, Μηλένα Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και Ζωή Φίτσιου, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η εξαιρετική τους επίδοση και το αδάμαστο πνεύμα τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Οι επιτυχίες αυτές δεν είναι απλώς αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, αλλά και απόδειξη της δύναμης της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Η Μηλένα γίνεται από σήμερα πρότυπο για όλα τα παιδιά της επαρχίας αποδεικνύοντας πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα αρκεί να τα κυνηγάς!

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν στους γονείς σας, στους προπονητές σας και σε όλους όσοι συνέβαλλαν στη σημερινή σας μεγάλη επιτυχία, οδηγώντας σας στο βάθρο της μεγαλύτερης παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης, των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας καλή συνέχεια, γεμάτη ακόμη με μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις. Το παράδειγμά τους μάς γεμίζει όλους με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού αλλά και της λεσβιακής κωπηλασίας!»

To top