Με απόφθεγμα του Αριστοτέλη απαντά ο Βάλεσης στον Βέρρο:«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο»

Με απόφθεγμα του Αριστοτέλη απαντά  ο Βάλεσης στον Βέρρο:«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο»

Με ένα απόφθεγμα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Αριστοτέλη απαντά εμμέσως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης στην επίθεση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου στη ΔΕΥΑΛ και κατ’ επέκταση στον Δήμο Μυτιλήνης. «Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Βέρρου έχει προκαλέσει πάντως έντονες συζητήσεις, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν πίσω από την «επίθεση» στη ΔΕΥΑΛ έμμεση επίθεση του Δημάρχου, στον Δήμαρχο Μυτιλήνης. Και αυτό γιατί επέλεξε τη δημόσια αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους χωρίς να φαίνεται ότι υπήρξε  προηγουμένως κάποια απευθείας συζήτηση». Το βέβαιο είναι ότι το θέμα της ΔΕΥΑΛ αποτελεί την πρώτη ευθεία σύγκρουση μεταξύ των δυο δήμων ενώ και η απάντηση του Παναγιώτη Βάλεση που κάνει λόγο για «ψέμα και άδικο» δείχνει ότι το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι καλό.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ αναφέρει σε ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ με αφορμή δημοσίευμα στα ΜΜΕ που αφορά τη ΔΕΥΑΛ, υπενθυμίζει:

«Το αληθινό και το δίκαιο έχουν απ’ τη φύση μεγαλύτερη δύναμη απ’ το ψέμα και το άδικο.»

Αριστοτέλης

 

To top