Αυτοψία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα σε υπό εξέλιξη έργα στο Πλωμάρι και την Γέρα

Αυτοψία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα σε υπό εξέλιξη έργα στο Πλωμάρι και την Γέρα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, πραγματοποίησε αυτοψία σε υπό εξέλιξη έργα στις περιοχές του Πλωμαρίου και της Γέρας.

Στο Πλωμάρι επισκέφτηκαν τα σημεία όπου εκτελείται το έργο «Βελτίωση Πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε. Πλωμαρίου» προϋπολογισμού 489.996,50 €, όπου παρουσία του Αντιδημάρχου Πλωμαρίου Δημήτρη Μαλλιαρού, της επιβλέπουσας Μηχανικού Γιούλης Χάφτα και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας συζήτησαν την εξέλιξη των εργασιών. Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει εργασίες τσιμεντόστρωσης των αγροτικών δρόμων Πλωμάρι – Μηλιές και Πάτος – Ευαγγελίστρια – Αγριοποτάμη, ανά τμήματα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν καθώς και ασφαλτόστρωσης του αγροτικού δρόμου Κουρνέλα – Σελάδι, που θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Στην Γέρα επισκέφτηκαν το Παπάδο, όπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γέρας Παναγιώτη Σεκερτζή, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νίκο Σπανό, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάδου και τους επιβλέποντες Μηχανικούς Καλλιόπη Ανδριάννη και Ερμή Σέντα επιθεώρησαν τις εργασίες προσαρμογής του Παιδικού Σταθμού του χωριού και συζήτησαν την εξέλιξή τους με τη Διευθύντρια.

To top