Με επιτυχία ξεκίνησε η δράση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλιόπης

Με επιτυχία ξεκίνησε η δράση  στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλιόπης

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλιόπης άνοιξε για άλλη μια φορά τις πόρτες του στο κοινό, στο πλαίσιο της δράσης “Κυριακή μεσημεράκι στην Καλλιόπη… Ενημερώνομαι, συμμετέχω φροντίζω”, την οποία υλοποιούν κάθε Κυριακή ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με τους “Ενεργούς Πολίτες Λήμνου” και εθελοντές.

Την πρώτη ημέρα πειραματικής εφαρμογής της δράσης, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιόπης κ. Χρυσόστομου Μυρτζανή και της Προέδρου του συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο Κέντρο και συμμετείχαν σε δραστηριότητες.

Το ενδιαφέρον του κοινού υπήρξε μεγάλο. Όλοι είχαν να πουν θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του Δήμου και του Συλλόγου και εξέφραζαν την επιθυμία και την ευχή να συνεχίσει η προσπάθεια.

Η προσπάθεια λοιπόν θα συνεχιστεί και τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Καλλιόπης θα είναι ανοικτό από τις 11:30 μέχρι τις 13:30.

 

To top