Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης ο Περιφερειάρχης

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης ο Περιφερειάρχης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης επισκέφτηκε σήμερα 22 Δεκεμβρίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Αναστασία Αντωνέλλη.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής Παναγιώτης Τσακίρης ο οποίος εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη που παρέχει στο σχολείο, καθώς η Περιφέρεια μετά από σχετικό αίτημα κάλυψε φέτος το κόστος για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών .

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό αλλά και τους μικρούς μαθητές οι οποίοι του έψαλλαν τα κάλαντα και να ανταλλάξει ευχές.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η παρουσία μας εδώ σήμερα έχει ουσιαστικό λόγο και δεν είναι εθιμοτυπική. Με χαρά ανταποκριθήκαμε στο αίτημα να καλύψουμε το κόστος για την αγορά των δώρων για τα παιδιά κάτι που φυσικά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητηθεί από τον Διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό οι οποίοι επιτελούν Θεάρεστο έργο».

Από την πλευρά της η κα. Αντωνέλλη δήλωσε:
« Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την προσπάθεια την αγάπη και τα πρότυπα που δημιουργούν σε όλους μας. Γιατί η στήριξη της διαφορετικότητας είναι απόδειξη προοδευτικότητας».

To top