Τρία μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στον 4ο αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος

Τρία μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στον 4ο αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος

Τις εντυπώσεις κέρδισε για ακόμα μια φορά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, συμμετέχοντας στον τέταρτο αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος Ποδηλασίας Enduro MTB, που πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο Χιονοδρομικό κέντρο στο Μέτσοβο την Κυριακή 7 Ιουλίου αποσπώντας τρία μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα ο Τιτιρέκης Λευτέρης στην κατηγορία Masters κατέλαβε την δεύτερη θέση, ο Λασκαρίδης Ιγνάτης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Veterans και ο Γιαννούλης Παναγιώτης κατέλαβε την πέμπτη θέση στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία e-bikes. Ενώ ο Βουρσούκης Βασίλης κατέλαβε την 16η θέση και ο Χατζέλης Μάνος την 18η στην κατηγορία Men.

H διοργάνωση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες μεγάλες Ευρωπαϊκές. Ο αγώνας ήταν ταυτόχρονα και προκριματικός της UCI για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro ΜΤΒ.

Πέντε καλοσχεδιασμένες ειδικές διαδρομές από τις όποιες οι τρεις ήταν χαραγμένες φέτος, γεμάτες με berm, drop, άλματα και πολλά τεχνικά εμπόδια, που σε συνδυασμό με τις μεγάλες κλίσεις, ανέβαζαν την ταχύτητα και την αδρεναλίνη στα ύψη. Δυσκολότερη όλων ήταν η τελευταία ειδική, η οποία περνούσε από απόκρημνα σημεία, είχε βράχια, ρίζες, rock garden, ανοιχτά κομμάτια, πετάλι και συνολικό μήκος πάνω από 4 χιλιόμετρα.

 

 

 

To top