Κλεάνθης σε Αυγερινό για ρουσφέτια: «Συνεχίζεται να βλέπετε οράματα- Η μετακίνηση των εργαζομένων έγινε αμοιβαία»

Κλεάνθης σε Αυγερινό για ρουσφέτια: «Συνεχίζεται να βλέπετε οράματα- Η μετακίνηση των εργαζομένων έγινε αμοιβαία»

Απάντηση προς την παράταξη Νέο Όραμα Υγειονομικών και τον επικεφαλής Ξενοφώντα Αυγερινό, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε για ρουσφέτια της διοίκησης του «Βοστάνειου» σε βάρος εργαζομένων,  έδωσε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Στρατής Κλεάνθης τονίζοντας πως στην παράταξη «συνεχίζουν να βλέπουν οράματα όπως προεκλογικά έβλεπαν κύμα εκφοβισμού στο νοσοκομείο, τώρα ανακαλύπτουν ρουσφέτια». Ο κ. Κλεάνθης εξηγεί πως η μετακίνηση των δύο τραυματιοφορέων έγινε αμοιβαία , καθώς και οι δύο είχαν αιτηθεί αλλαγή τμήματος διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς για ιδιαίτερη αντιμετώπιση.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής: 

Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι είναι αμετανόητοι, όπως ας πούμε οι συνάδελφοι από την συνδικαλιστική παράταξη που πολιτεύεται στο νοσοκομείο μας με την ονομασία Νέο όραμα υγειονομικών.
Δεν αναγνωρίζουν κανένα ψεγάδι στους εαυτούς τους ,δεν αποδέχονται το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών ,γι ‘αυτούς, φταίμε εμείς οι” αντίπαλοι ” τους ,φταίει η κυβέρνηση, ο διοικητής, η αντιπολίτευση,……η πανσέληνος όλοι, εκτός από τους ίδιους, δε μπορούν να καταλάβουν ότι στις εκλογές ο κόσμος ,δεν επιδοκιμάζει μόνο , αποδοκιμάζει επίσης.

Συνεχίζουν να βλέπουν οράματα όπως προεκλογικά έβλεπαν κύμα εκφοβισμού στο νοσοκομείο, τώρα ανακαλύπτουν ρουσφέτια.
Έρχομαι λοιπόν να απαντήσω σε αυτήν καθεαυτήν την τρομερή καταγγελία που …..μας κόλλησε στον τοίχο.

Έγινε λοιπόν στο νοσοκομείο μια εσωτερική ΑΜΟΙΒΑΙΑ μετακίνηση δύο τραυματιοφορέων που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι μαζί μας, δηλαδή ένας τραυματιοφορέας έφυγε από την ψυχιατρική και εντάχθηκε στους μάχιμους τραυματιοφορείς που μόλις προχθές δημοσιοποιήσαμε τα προβλήματα τους και μια συνάδελφος τραυματιοφορέας μετακινήθηκε στη ψυχιατρική. Κι οι δύο συνάδελφοι είχαν αιτηθεί αλλαγή τμήματος για δικούς τους σοβαρούς λόγους , ειδικά η συνάδελφος προ καιρού, αλλά δε μπορούσε να ικανοποιηθεί λόγω υπηρεσιακών αναγκών
Σ.Σ. Όταν προ τριμήνου περίπου εκδήλωσε επιθυμία συνάδελφος τραυματιοφορέας και υποψήφιος με τους Ν.Ο.Υ. από το Facebook!!! μάλιστα , ζήτησε να φύγει από τη ψυχιατρική ξεκίνησαν οι διαδικασίες και μέχρι το μεσημέρι υπαναχώρησε!!!! Αυτό για τις παλαιότερες αιτήσεις…..
Μιλάνε για άνδρες και γυναίκες ,λες και η δουλειά του τραυματιοφορέα δεν απαιτεί μυϊκή δύναμη, λες και οι γυναίκες της πρώτης γραμμής στη ψυχιατρική δομή ( Δύο ιατροί ψυχίατροι ,τρεις ψυχολόγοι,κοινωνικοί λειτουργοί,επισκέπτες υγείας, άλλες συναδελφισσες,όλες γένους θηλυκού) κάθε μέρα” δέρνονται “.

Είναι λοιπόν υποκριτικό το ενδιαφέρον , προσβλητικό τους ως ένα βαθμό και ίσως και αντί επιστημονικό, σίγουρα και αυθαίρετο !
Συνεπώς , καμία ιδιαίτερη ( ρουσφέτι) αντιμετώπιση ούτε από την υπηρεσία,ούτε βεβαίως και από εμάς υπάρχει ,από αλλού πηγάζει η λυσσαλέα επίθεση και σας το προανέφερα δεν μπορούν να αποδεχτούν το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, που αλήθεια μεν είναι ότι ήταν λίγο βαρύ για τους ηττηθεντες,αλλά αντί αυτοκριτικής ασκούνται μόνο σε μια άνευ προηγουμένου εξευτελιστική για τους ίδιους κριτική κατά πάντων.
Συνέλθετε κύριοι κάνετε κακό και σε αυτούς που προσφεύγουν σε σας !

To top