Συνελήφθη 38χρονος με ναρκωτικές ουσίες στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Συνελήφθη 38χρονος με ναρκωτικές ουσίες στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Έναν 38χρονο συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευή στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείο Μυτιλήνης καθώς κατά τα την αποβίβασή του από πλοίο της γραμμής αρνήθηκε το έλεγχο, τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη μετά από καταδίωξη και στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια καθώς και συσκευασία με ηρωϊνη σε μορφή βράχου βάρους 9.28 γραμμαρίων καθώς και ποσότητα μεθαδόνης.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, συνελήφθη ένας 38χρονος  από τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του Ν. 4139/13 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και των άρθρων 167 (Αντίσταση) και 169 (Απείθεια).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων στο λιμάνι κατά τον κατάπλου ενός επιβατηγού – οχηματαγωγού (Ε/Γ-O/Γ) πλοίου προερχόμενου από Πειραιά-Χίο, εντοπίστηκε ο 38χρονος, ο οποίος προς αποφυγή του επικείμενου ελέγχου του, τράπηκε σε φυγή, απωθώντας τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και σύλληψη του 38χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν επτά (07) δισκία με την ένδειξη LIBROXAR 2mg χωρίς ιατρική συνταγή, μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 9,28 γραμμαρίων και ένα πλαστικό φιαλίδιο περιέχον μεθαδόνη σε υγρή μορφή, βάρους 88,69 γραμμαρίων.

Από τη Λιμενική Αρχή της Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

*****

To top