Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Ελληνικό Κύπελλο Enduro Greek Series

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Ελληνικό Κύπελλο Enduro Greek Series

Αναχώρησε χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου, πενταμελής αποστολή αθλητών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με προορισμό το Ανήλιο χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στο Μέτσοβο προκειμένου να αγωνιστούν στον τέταρτο αγώνα του Ελληνικού κυπέλλου Enduro Greek Series (EGS). Φέτος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το κύπελλο του EGS o αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ε.Ο.Π.

Επιπλέον ο αγώνας θα είναι και προκριματικός της UCI για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro. Το αλπικό τοπίο του Ανήλιου, του νεώτερου χιονοδρομικού στην Ελλάδα έχει μετατραπεί με καινούργιες διαδρομές σε bike park και θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας πρότυπο ανεβάζοντας τον πήχη των διοργανώσεων πολύ ψηλά.

Από την Λέσβο θα συμμετάσχουν οι: Τιτιρέκης Λευτέρης ο οποίος προηγείται σε βαθμολογία με 1100 βαθμούς και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία MASTERS καθώς και οι Βουρσούκης Βασίλης και Χατζέλης Μάνος στην ίδια κατηγορία. Ο Γιαννούλης Παναγιώτης για πρώτη φόρα στην κατηγορία eBikes και ο Λασκαρίδης Ιγνάτης στην κατηγορία Veterans.

To top