Roadtrip στην Ηπειρωτική Ελλάδα για την Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας

Roadtrip στην Ηπειρωτική Ελλάδα για την Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας

Την ετήσια εκδρομή των μελών της στην Ηπειρωτική Ελλάδα ετοιμάζει η Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου, με σκοπό, πέραν από την ταξιδιωτική εμπειρία, την ανάδειξη της λέσχης και τη γνωριμία με τις κατά τόπους αντίστοιχες λέσχες και την προβολή του νησιού σαν μοτοσυκλετιστικό προορισμό. Η Λέσβος είναι ιδανικός προορισμός για μοτοσυκλετιστές αφού πέρα από τα πολλά όμορφα μέρη που διαθέτει, έχει και ένα πολύ καλό οδικό δίκτυο.

Η Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, με αφετηρία τον Πειραιά θα κινηθεί προς Καλαμπάκα –Μετέωρα. Μετά την πρώτη διανυκτέρευση θα διανύσει την ομορφότερη ίσως διαδρομή της χώρας που είναι στην Πίνδο , γνωστή σαν «πέρασμα του Μπάρου».
Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι σε μια εκδρομική εμπειρία, σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ίδιο το ταξίδι. Ο Αυχένας του Μπάρου είναι το πέρασμα που ενώνει οδικώς τη Θεσσαλία με την Ήπειρο και βρίσκεται ίσως στο μεγαλύτερο υψόμετρο από κάθε άλλον ασφαλτωμένο δρόμο της Ελλάδας στα 1900 μέτρα.
Ακολουθεί η άφιξη στα Ιωάννινα με δύο διανυκτερεύσεις στην πόλη. Ημερήσια εκδρομή στα περίφημα Ζαγοροχώρια και επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Ακολουθεί διαδρομή για Καστοριά , Πρέσπες και Φλώρινα. Επόμενος προορισμός θα είναι η Έδεσσα με τους γνωστούς καταρράκτες και άφιξη στην Θεσσαλονίκη για διανυκτέρευση. Η επιστροφή στο νησί θα γίνει την επομένη ημέρα μέσω Καβάλας.

To top