Ανδρουλάκης στην ΚΕ: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης στην ΚΕ: Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου εξήγγειλε στην ΚΕ του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν θα γίνω όμηρος εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε σωστές και καθαρές λύσεις». Δεν προανήγγειλε συνδιάσκεψη, αλλά νέα Κεντρική Επιτροπή που θα καθορίσει τις λεπτομέρειες καθώς και τηλεοπτικό debate μεταξύ των υποψηφίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση με αιχμές για οικονομικά συμφέροντα και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε πασαρέλα η εκλογή αρχηγού.

Απαντώντας σε σενάρια που όπως είπε απεργάζονται «στο τρίγωνο των Αθηνών» ξέκοψε κάθε συζήτηση για συγκόλληση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. «Κόμμα παρέλαβα από την Φώφη Γεννηματά. Δεν θα γίνει συνιστώσα στα παιχνίδια κανενός» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «συγκολλήσεις κορυφής και διαπραγματεύσεις με πρόσωπα για την πολιτική τους επιβίωση θα χρεοκοπήσουν ηθικά και πολιτικά την παράταξη».

Πριν την έναρξη υπήρξαν διαβουλεύσεις και μάλιστα σε υψηλούς τόνους για τη σύνθεση του προεδρείου. Στο ξενοδοχείο Κάραβελ έχουν συγκεντρωθεί και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι μέλη της κεντρικής επιτροπής.

Πηγή: iefimerida.gr

To top