Παραλίγο τραγωδία από πτώση δέντρου στην οδό Βοστάνη

Παραλίγο τραγωδία από πτώση δέντρου στην οδό Βοστάνη

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από την πτώση ενός πεύκου στις 2:50 τα ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη στην οδό Βοστάνη, λίγο πιο κάτω από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, πριν την στροφή για την Αγία Φωτεινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κίνηση. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιλήνης Μανώλης Ευσταθίου ο οποίος μάλιστα εργάστηκε και ο ίδιος με τα συνεργεία για την απομάκρυνση των κλαδιών από τον δρόμο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός ο οποίος επίσης εργάστηκε με τα συνεργεία του δήμου προκειμένου ν’ απομακρυνθούν τα κλαδιά και να ανοίξει ο δρόμος.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το δέντρο μέσα σε αυλή  -το οποίο ήταν ξερό- κατέρρευσε σε συνθήκες άπνοιας γεγονός που δείχνει ότι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο και θα μπορούσε  το ατύχημα να συμβεί  και σε ώρα αιχμής όταν από το σημείο περνάνε και πεζοί καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στο Νοσοκομείο και πάντα έχει αυξημένη κίνηση. Ο Δήμος Μυτιλήνης επανελειμμένα έχει δώσει οδηγίες σε ιδιοκτήτες σπιτιών να  κόβουν τα δέντρα που είναι επικίνδυνα.

Δείτε φωτογραφίες:

To top