Δυναμικό παρόν του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024

Δυναμικό παρόν του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024, που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα και ολοκληρώθηκε στις 23 Ιουνίου, με τους αθλητές Γιάννη Γιαννόγλου, Αντώνη Σακελλαρίου και Γιώργο Σαραϊδάρη, να αγωνίζονται το Σάββατο το XCO και την Κυριακή στο XCE.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας “Άπειρος”, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας διοργάνωσαν με επιτυχία στο άλσος της Ηγουμενίτσας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2024.

Το Σάββατο όλοι οι Λέσβιοι αθλητές κατάφεραν από τον πρώτο γύρο να μπουν στην δεκάδα. Στη συνέχεια ο Γιάννης Γιαννόγλου με πρόβλημα κλαταρίσματος ελαστικού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα ενώ αγωνιζόταν στην πρώτη 3άδα! Ο Γιώργος Σαραϊδάρης τερμάτισε 8ος στην κατηγορία Μάστερ Β και ο Αντώνης Σακελλαρίου 7ος στην κατηγορία Μάστερ Α.
Την Κυριακή και οι 3 αθλητές προκρίθηκαν στην πρώτη φάση, στη 2η φάση αποκλείστηκε ο Σακελλαρίου, Ο Γιαννόγλου έφτασε έως και τους 32 όπου και αποκλείστηκε με πρόβλημα στη μετάδοση, με μόνο το Σαραϊδάρη να συνεχίζει στους προκριματικούς καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι στους 16, όπου κι αυτός με αποκλεισμό, έδωσε τέλος στις Λεσβιακές ελπίδες για πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος 2024.

To top