Με τον Λάκη Λαζόπουλο ολοκληρώνεται το Σάββατο το βράδυ το Φεστιβάλ Σαπφούς

Με τον Λάκη Λαζόπουλο ολοκληρώνεται το Σάββατο το βράδυ το Φεστιβάλ Σαπφούς

Με την επιτυχημένη παράσταση stand up comedy του Λάκη Λαζόπουλου  «Η μάνα του χθες, του σήμερα και ένας πατέρας» στις αποθήκες Σαπλιτζά στο Κάστρο Μυτιλήνης ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο στις 8:30 το βράδυ στη Μυτιλήνη οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σαπφούς που οργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Ζήσης Ρούμπος  παίζουν επί σκηνής  και αυτοσχεδιάζουν  μιλώντας  για την μαμά, τον μπαμπά  και την οικογένεια σε ένα  standupcomedy,  που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία.

Νωρίτερα στον ίδιο χώρο στις  8 το βράδυ με την δύση του ηλίου θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό θεατρικό δρώμενο. Η  διεθνώς βραβευμένη πολυσχιδής Γερμανίδα καλλιτέχνης Julia Krahn θα πραγματοποιήσει  κατά τη δύση του ηλίου ένα  εντυπωσιακό καλλιτεχνικό δρώμενο που το εμπνεύστηκε από την ποιήτρια Σαπφώ και τη θάλασσα του Βορείου Αιγαίου, με τον τίτλο «HesperusThe lost Child». Η μουσική σύνθεση είναι της Zowa.

Την Παρασκευή το βράδυ στο  Ιερό των Μέσων στην Αγία Παρασκευή συνεχίστηκε  το Φεστιβάλ Σαπφούς παρουσιάστηκε το έργο «Σιλουέτες» με τις Στεφανία Γουλιώτη, Λουκία  Μιχαλοπούλου. Ένα  θεατρικό  αναλόγιο γραμμένο ειδικά για το Φεστιβάλ,  με κείμενα  εμπνευσμένα  από μυθικές προσωπικότητες της αρχαιότητας (Αντιγόνη, Φαίδρα, Κλυταιμνήστρα, Σαπφώ) με κοινό  άξονα τον απόλυτο έρωτα, σαν αρρώστια  και σαν προορισμό. 

Ακολούθως στις 20:30 στον ίδιο χώρο ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Ζήσης Ρούμπος  παίζουν επί σκηνής  και αυτοσχεδιάζουν  μιλώντας  για την μαμά, τον μπαμπά  και την οικογένεια σε ένα  standupcomedy,  που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, με τίτλο «Μια μάνα του χθες, του σήμερα κι ένας πατέρας».

To top