Βράβευση του διαγωνισμού ζωγραφικής και έκθεσης και των αριστούχων μαθητών στο ξενοδοχείο «Ζαΐρα»

Βράβευση του διαγωνισμού ζωγραφικής και έκθεσης και των αριστούχων μαθητών στο ξενοδοχείο «Ζαΐρα»

Ολοκληρώθηκε  ο ετήσιος διαγωνισμός ζωγραφικής και έκθεσης με τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Λουτρών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ». Όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής και έκθεσης θα βραβευθούν μαζί με τα αριστούχα, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στο ξενοδοχείο ΖΑΪΡΑ – Κτήμα «Ελιά και Θάλασσα».

Οι τέσσερις πρώτες τάξεις διαγωνίσθηκαν στην ζωγραφική με θέμα:

«Ζωγραφίζω την άνοιξη στο χωριό μας» και οι δύο μεγαλύτερες τάξεις στην έκθεση με θέμα: «Το πλαστικό στη ζωή μας και στο περιβάλλον».

Διακρίθηκαν:

Από την Α΄ Τάξη η Ντάκα Σπρέσα και η Κομνηνού Μυρσίνη.

Από την Β΄ Τάξη η Μαμουνή Γεωργία και η Ζαμτράκη Στέλλα.

Από την Γ΄ Τάξη η Μαστροσάββα Σοφία και ο Τραγάκης Μιχάλης.

Από την Δ΄ Τάξη η Μανιάτη Σταματίνα και ο Κλάβας Σταύρος.

Από την Ε΄ Τάξη ο Τατάκης Κωνσταντίνος Χ. και η Βάρκα Ζαχαρούλα.

Από την ΣΤ΄ Τάξη η Κλάβα Χαρά και η Βουτσαρδέλλη Μαρία.

Επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» θα βραβεύσει και τα αριστούχα παιδιά της κοινότητας μας του Γυμνασίου και του Λυκείου, γι’ αυτό όσα παιδιά θα έχουν βαθμό 18 ή περισσότερο παρακαλούνται να το δηλώσουν το συντομότερο δυνατόν, στο τηλέφωνο 69746.40419 κ. Δημήτρη Παπαχρυσό η στο γραφείο της κοινότητάς μας προσκομίζοντας μία φωτοτυπία της βαθμολογίας τους.

Εναλλακτικά μπορούν να προωθήσουν την βαθμολογία τους στο Email του Συλλόγου που είναι το: delfini33@gmail.com ή στο Viber ή στο messenger: https://www.facebook.com/profile.php?id=625634414 μαζί με το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

To top