Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2024 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί πανελλαδική καμπάνια με σύνθημα #Πάμε μαζί, για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Αυτή τη χρονιά η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίο και το Πολυδύναμο Κέντρο Μυτιλήνης οργανώνουν δράση για το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ώρα 6 μμ. στην ανάγνωση του παραμυθιού «Η ευκαιρία που δεν χάθηκε», που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της Δημοτικής Πινακοθήκης Μυτιλήνης.

Τι ευκαιρία όμως είναι αυτή που δεν χάθηκε; Η ευκαιρία στη ζωή, στην αλλαγή, στην αγάπη, στη συντροφικότητα κινδυνεύει. Μήπως κινδυνεύει από το στίγμα και τον αποκλεισμό;

Η ανάγνωση θα πραγματοποιηθεί από την Μαριλίζ Διόλατζη. Το παραμύθι επιμελήθηκε η ομάδα δημιουργικής γραφής του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Θα υπάρχει μπουφές, παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες.

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών. #ΠάμεΜαζί για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

To top