Νέα Δράση – Νέος Δήμος: «H Δημοτική Αρχή Χριστόφα αποκρύπτει τα φλέγοντα προβλήματα»

Νέα Δράση – Νέος Δήμος: «H Δημοτική Αρχή Χριστόφα αποκρύπτει τα φλέγοντα προβλήματα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Νέα δράση, νέος Δήμος» με επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο σχετικά με τα προβλήματα στο Πλωμάρι θέτοντας ερωτήματα  προς τη Δημοτική Αρχή Χριστόφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πως η Δημοτική Αρχή Χριστόφα, προτιμά να αποκρύπτει τα φλέγοντα προβλήματα του Δήμου και να αναλώνεται σε τυπικά θέματα συζήτησης.
Το Πλωμάρι έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του από τη Δημοτική Αρχή και τα προβλήματα διογκώνονται καθημερινά. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Πλωμάρι αποτελεί τουριστικό προορισμό και το καλοκαίρι παρουσιάζει αυξημένη τουριστική κίνηση και είναι η «βιτρίνα» του Δήμου μας στο εξωτερικό.
Στις ερωτήσεις του συνδυασμού μας αρκέστηκαν να απαντήσουν γενικόλογα με αοριστίες!
Τα ερωτήματα που θέσαμε ήταν τα εξής: 1) Ποιες οι ενέργειες αποκατάστασης της διαρροής ύδατος από το Φράγμα Σεδούντα; 2) Πότε θα γίνει η αποκατάσταση του σωλήνα ύδρευσης και η σύνδεση του αποχετευτικού στην Δημοτική Κοινότητα Πλαγιάς; 3) Πότε θα γίνει ο καθαρισμός των άγριων χόρτων και πότε θα αποκατασταθεί η βατότητα των αγροτικών δρόμων σε όλα τα χωριά του Πλωμαρίου; 4) Πότε θα αποκατασταθεί ο ανελκυστήρας στον «Μιχαλέλειο» οίκο ευγηρίας; 5) Πότε θα διευθετηθεί το θέμα της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού του Πλωμαρίου, για πεζούς και ΤΑΧΙ; 6) Πότε θα πραγματοποιηθεί η αποκατάσταση του πλακόστρωτου στο Πλωμάρι; 7) Πότε θα συζητηθεί η υλοποίηση του χώρου στάθμευσης στο «ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ»; 8) Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την λειτουργία της πύλης Σένγκεν στο Λιμένα Πλωμαρίου;
Μπορούμε να αντιληφθούμε από τα παραπάνω ερωτήματα ότι το Πλωμάρι είναι μια Δημοτική Ενότητα ξεχασμένη, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους!
Καλούμε τον κ.Χριστόφα για ακόμα μια φορά να ενεργοποιηθεί, να συντονίσει και να ζητήσει από τους αρμόδιους αντιδημάρχους του να εργαστούν για το κοινό καλό και ας μην αρέσκονται μόνο σε φωτογραφήσεις και διαφήμιση για εσωτερική κατανάλωση. Γιατί τα «ζωντανά χωριά» δυστυχώς θα γίνουν «ερημωμένα χωριά».

Ως παράταξη παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια μας για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας και στην ικανοποίηση των αναγκών τους.

To top