19 νέα κρούσματα στα σχολεία της Λέσβου

19 νέα κρούσματα στα σχολεία της Λέσβου

19 είναι για σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου οι μολύνσεις σε μαθητές και εκπαιδευτικούς της Λέσβου, με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων στα σχολεία να παραμένει σταθερά διψήφιος.

Στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση διαπιστώθηκαν συνολικά 9 νέα κρούσματα, 7 σε μαθητές και 2 σε εκπαιδευτικούς, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διαπιστώθηκαν συνολικά 10 νέα κρούσματα σε μαθητές.

Πιο συγκεκριμένα, στη Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δύο μαθητές βρέθηκαν θετικοί στο Δημοτικό Περάματος, και από ένας μαθητής θετικός διαπιστώθηκε στο Δημοτικό Χιδήρων, στο 2ο Δημοτικό Μυτιλήνης, στο 4ο Δημοτικό Μυτιλήνης, στο Δημοτικό Βαρειάς και στο 3ο Δημοτικό Μυτιλήνης, ενώ δύο εκπαιδευτικοί βρέθηκαν θετικοί, στο Δημοτικό Χιδήρων και στο Δημοτικό Δαφίων.

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θετικοί διαγνώστηκαν τρείς μαθητές στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, ενώ από δύο μαθητές θετικοί βρέθηκαν στο 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και στο 1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης. Ακόμα, από ένας μαθητής θετικός διαπιστώθηκε στο Γυμνάσιο Καλλονής, στο ΓΕΛ Πολιχνίτου και στο 2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης.

 

To top