Νέα δράση, νέος Δήμος: «Η αγροτική οδοποιία δύσβατη έως και απροσπέλαστη»

Νέα δράση, νέος Δήμος: «Η αγροτική οδοποιία δύσβατη έως και απροσπέλαστη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Νέα δράση, νέος Δήμος» με επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο σχετικά με την κατάσταση των αγροτικών δρόμων στον Δήμο Μυτιλήνης τονίζοντας πως «η αγροτική οδοποιία είναι στο μεγαλύτερο μέρος της, δύσβατη έως και απροσπέλαστη, με αποτέλεσμα τα συνεργεία δακοκτονίας να είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούν να εκτελέσουν το έργο τους». Η παράταξη, υπογραμμίζει επίσης, ότι ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας «αρέσκεται στο να μένει σε δηλώσεις για «ζωντανά χωριά», να δημιουργεί Αντιδημαρχία πρωτογενούς τομέα και να κάνει συσκέψεις με την Περιφέρεια για την καλή εκτέλεση της Δακοκτονίας» αλλά δεν λαμβάνει υπόψη τα έγγραφα και τις εκκλήσεις των Προέδρων των κοινοτικών συμβουλίων, των ελαιοτριβείων και των ελαιοπαραγωγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πλησιάζοντας την 10η Ιουνίου, ημέρα έναρξης της δακοκτονίας, δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε με τον χειρότερο τρόπο.

Η αγροτική οδοποιία είναι στο μεγαλύτερο μέρος της, δύσβατη έως και απροσπέλαστη, με αποτέλεσμα τα συνεργεία δακοκτονίας να είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούν να εκτελέσουν το έργο τους. Σε μια ελαιοκομική χρονιά, πολλά υποσχόμενη, η Δημοτική αρχή του κ. Χριστόφα αρέσκεται στο να μένει σε δηλώσεις για «ζωντανά χωριά», να δημιουργεί Αντιδημαρχία πρωτογενούς τομέα και να κάνει συσκέψεις με την Περιφέρεια για την καλή εκτέλεση της Δακοκτονίας.

Δεν λαμβάνει όμως υπόψη τα έγγραφα και τις εκκλήσεις των Προέδρων των κοινοτικών συμβουλίων, των ελαιοτριβέων και των ελαιοπαραγωγών, που έχουν επισημάνει το πρόβλημα, αλλά αρέσκεται να φωτογραφίζεται σε έργα άλλων.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι, ο κ.Χριστόφας δεν μπορεί να διαχειριστεί θέματα που αφορούν άμεσα τον Δημότη και την τοπική οικονομία.

To top