Απ. Αλατζάς: «Ο κ. Βέρρος προφανώς και δε θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη»

Απ. Αλατζάς: «Ο κ. Βέρρος προφανώς και δε θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη»

Με καυστικό τρόπο  σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ενότητα» Απόστολος Αλατζάς τη στάση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου απέναντι στις εξοργιστικές δηλώσεις του Συμπαραστάτη του Πολίτη Νίκου Κατράνη για την συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ο κ. Αλατζάς τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι « ο κ. Βέρρος προφανώς και δεν θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη καλώντας τον σε μια τυπική ανάκληση της δήλωσης» ενώ σημειώνει ότι οι «υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει και οι φιλοδοξίες του κ. Δημάρχου δεν του επιτρέπουν να «χαλάσει» σχέσεις».

Τέλος, ο κ. Αλατζάς καλεί τον κ. Κατράνη να παραιτηθεί από την θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από μια εβδομάδα αφωνίας ο κ. Βέρρος μίλησε χωρίς να πει τίποτα με την γνωστή τακτική του λαϊκισμού που τον διακρίνει. Ο κ. Βέρρος προφανώς και δεν θέλει να αποπέμψει τον κ. Κατράνη καλώντας τον σε μια τυπική ανάκληση της δήλωση που έκανε εναντίον της κας. Καρυστιανού. Και δεν επιθυμεί να το πράξει όχι γιατί όπως διαρρέει ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπορεί να το κάνει γιατί ο κ. Κατράνης είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Οι «υποχρεώσεις» που έχει δημιουργήσει και οι φιλοδοξίες του κ. Δημάρχου δεν του επιτρέπουν να «χαλάσει» σχέσεις. Αλλιώς θα μπορούσε να τον καλέσει σε παραίτηση και να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για την πρόσκληση προς την κα. Καρυστιανού, οι λόγοι που έγινε είναι προφανείς, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο πλέον οι πολίτες χόρτασαν σανό τόσα
χρόνια και το «κόλπο» δεν πιάνει.

Καλούμε τον κ. Κατράνη να παραιτηθεί από την θέση του Συμπαραστάτη, την οποία πλέον έχει απαξιώσει με τις πρόσφατες δηλώσεις του».

To top