Παρουσίαση διπλωματικών εξετάσεων πιάνου από τον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Ιωάννη Βασιλείου

Παρουσίαση διπλωματικών εξετάσεων πιάνου από τον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Ιωάννη Βασιλείου

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα των διπλωματικών εξετάσεων του στο πιάνο θα παρουσιάσει το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19:30, ο εξαιρετικά ταλαντούχος μαθητής της Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, Ιωάννης Βασιλείου, στο φουαγιέ του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, κτήριο ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

Ο Ιωάννης Βασιλείου, έχοντας ήδη κερδίσει το πρώτο Πανελλήνιο βραβείο στον διαγωνισμό πιάνου “Δημήτρης Μητρόπουλος”, έχει μελετήσει με σοβαρότητα, αφοσίωση και μεγάλη αγάπη ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο θα ερμηνεύσει με ευαισθησία, δεξιοτεχνία και εκφραστικότητα και περιλαμβάνει έργα των J.S. Bach, J. Ph. Rameau, L. V. Beethoven, F. List, E. Satie, Μ. Χατζιδάκι και E. Grieg.

Η δασκάλα του, Γεωργία Φωτοπούλου, καθώς και όλος ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, του εύχονται κάθε επιτυχία σε αυτήν την σημαντική στιγμή της μουσικής του πορείας.

Να σημειωθεί τέλος ότι, στα σχεδόν τριάντα χρόνια λειτουργίας του σχολείου μας, είναι το πρώτο δίπλωμα πιάνου που θα αποκτήσει μαθητής μας. Ευχόμαστε καλή πρόοδο και στα υπόλοιπα παιδιά μας!

Η παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Σαββατιάτικα απογεύματα» που υλοποιείται στο σχολείο μας.

To top