Ταξιάρχης Βέρρος: «Καλώ τον κ. Κατράνη ν’ ανακαλέσει τα όσα δήλωσε για την κα. Καρυστιανού»

Ταξιάρχης Βέρρος: «Καλώ τον κ. Κατράνη ν’ ανακαλέσει τα όσα δήλωσε για την κα. Καρυστιανού»

Θέση απέναντι στις δηλώσεις του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Δυτικής Λέσβου πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος και η παράταξη της Δημοτικής Αρχής, καλώντας τον κ. Κατράνη να ανακαλέσει τα όσα εξοργιστικά υποστήριξε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος και οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του δηλώνουν τα εξής:

«Οι θέσεις του κ. Νίκου Κατράνη σε σχέση με την κα Καρυστιανού μας θλίβουν και μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Καλούμε τον κ. Κατράνη να ανακαλέσει δημοσίως τα όσα υποστήριξε και επίσης προσκαλούμε την κα Καρυστιανού, όποτε εκείνη το επιθυμεί, να επισκεφτεί το Δήμο Δυτικής Λέσβου ώστε να συνομιλήσουμε μαζί της και να επικοινωνήσει τις θέσεις της τόσο σε εμάς όσο και στους δημότες».

Θυμίζουμε ότι μετά τη συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο , το στέλεχος της ΝΔ σε ανάρτησή του κατηγόρησε την μητέρα  των Τεμπών ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της. Η ανάρτηση του κ. Κατράνη προκάλεσε την άμεση καταδίκη από τη ΔΕΕΠ της ΝΔ ενώ έχει προκαλέσει και κύμα αντιδράσεων από όλους τους πολιτικούς χώρους.

To top