Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 37χρονου | Τρία άτομα εμπλέκονται στη δολοφονία του

Ανατροπή στην υπόθεση  θανάτου του  37χρονου | Τρία άτομα εμπλέκονται στη δολοφονία του

Τρία άτομα ηλικίας 33 ετών εμπλέκονται σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε υπόθεση θανάτου 37χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο, στις 12 Δεκεμβρίου έξω από τον Ασώματο. Μια σύλληψη έγινε σήμερα ενώ αναζητούνται οι άλλοι δυο φερόμενοι δράστες.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία αρχικά απέδιδε σε παθολογικά αίτια το θάνατο του 37χρονου που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο νέα στοιχεία ήρθαν στο φως προκαλώντας ανατροπή στην υπόθεση.  Η αστυνομία θεωρεί μάλιστα ότι η δολοφονία του 37χρονου είχε να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μετά από δοσοληψία ναρκωτικών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 37χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες της  περασμένης Κυριακής  12-12-2021, χωρίς της αισθήσεις του,μέσα σε αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένο σε σημείο κοντά  σε δρόμο έξω από τον Ασώματο

Άμεσα μετέβησαν στον χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, αλλά και Ιατροδικαστής που διαπίστωσε τον θάνατο του 37χρονου.

«Από ερευνητική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου προέκυψε ότι, ο 37χρονος συναντήθηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12-12-2021) με τους τρεις προαναφερόμενους ημεδαπούς, σε αγροτική τοποθεσία, για διευθέτηση διαφοράς που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση.

Οι δράστες,  ο ένας  εκ των οποίων συνελήφθη σήμερα Πέμπτη  (16-12-2021) στη Μυτιλήνη, με ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

 

 

To top