Γιάννης Μπουρνούς: Η υποκριτική «αποδοκιμασία» της ΝΔ Λέσβου δεν κρύβει τον κυβερνητικό αυταρχισμό

Γιάννης Μπουρνούς: Η υποκριτική «αποδοκιμασία» της ΝΔ Λέσβου δεν κρύβει τον κυβερνητικό αυταρχισμό

Ο σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος Γιάννης Μπουρνούς, για την δημόσια ανάρτηση του Νίκου Κατράνη κατά της Μαρία Καρυστιανού.

«Με απόλυτα υποκριτικό τρόπο η ΝΔ της Λέσβου αποδοκίμασε μισάνθρωπη και ακραία προσβλητική δήλωση του τοπικού στελέχους της, κ. Κατράνη, κατά της κ. Καρυστιανού και κατ’ επέκταση κατά όλων των συγγενών των 57 νεκρών του κρατικού εγκλήματος των Τεμπών, που δίνουν τη μάχη για αλήθεια και δικαιοσύνη.

«Ευκολάκι» για τη ΝΔ της Λέσβου η καταδίκη ενός παλαίμαχου τοπικού στελέχους της, ειδικά εφόσον αυτό είναι τοποθετημένο «απέναντι» στον τοπικό βουλευτή του κόμματος. Αν όμως η ΝΔ εννοεί την αποστροφή της για όσους επιτίθενται στους συγγενείς των 57 νεκρών των Τεμπών, ας αποδοκιμάσει…τον ίδιο της τον αρχηγό, που πέρυσι μιλούσε για «θεωρίες συνωμοσίας» περί παράνομης μεταφοράς ξυλολίου από την εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ πριν από λίγες μέρες στην Κέρκυρα οι μπράβοι του προπηλάκισαν αδελφή θύματος των Τεμπών, όταν αυτή του ζήτησε να απονεμηθεί δικαιοσύνη για το κρατικό έγκλημα, κόντρα στην εξοργιστική επιχείρηση συγκάλυψης που φέρει την υπογραφή του. Επειδή, όμως, δεν θα το πράξουν ποτέ, θα έπρεπε να αφήσουν την υποκρισία και να κάνουν κι αυτοί «like» στην (κατεβασμένη κακήν κακώς) αποκρουστική δημοσίευση του κ. Κατράνη, όπως έκαναν άλλα επιφανή τοπικά τους στελέχη.

Αυτές είναι οι συνέπειες του περυσινού 41%. Επιτρέπουν στα στελέχη της ΝΔ, από τους τοπικούς «παράγοντες» μέχρι τους κορυφαίους υπουργούς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, να βγάζουν από μέσα τους τον πιο αποκρουστικό δεξιό αυταρχισμό, χωρίς καν να προσπαθούν να κρυφτούν.

Την 9η Ιουνίου οι πολίτες έχουν την ευθύνη στα χέρια τους».

To top