Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτα την αποπομπή του Ν. Κατράνη από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτα την αποπομπή του Ν. Κατράνη από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Για υποκρισία κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας,  για την ανακοίνωση καταδίκης της ανάρτησης του στελέχους της, Νίκου Κατράνη, ο οποίος σε ανάρτησή του επιτέθηκε στην Μαρία Καρυστιανού, με αφορμή την συγκλονιστική ομιλία της την Παρασκευή στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι «δε είναι μόνο μνημείο υποκρισίας, αφού πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος Βουλευτής, αντέδρασαν με «like» και καρδούλες στην ανάρτηση αυτή, αλλά αποτελεί και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και του αγώνα των συγγενών τους». Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη Δυτικής Λέσβου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης ΝΔ, περί δήθεν καταδίκης δημόσιας ανάρτησης του στελέχους της Νικολάου Κατράνη, δεν είναι μόνο μνημείο υποκρισίας, αφού πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος Βουλευτής, αντέδρασαν με like και καρδούλες στην ανάρτηση αυτή, αλλά αποτελεί και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και του αγώνα των συγγενών τους, χαρακτηρίζοντας τα όσα συνταρακτικά έχουν αποκαλυφθεί για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, ως «θεωρίες συνωμοσίας».

Δεν θα ασχοληθούμε με τον κύριο Κατράνη και τα όσα χυδαία ανέφερε στην ανάρτησή του, γιατί θα του δώσουμε αξία. Περιμένουμε όμως από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, να θυμηθεί ότι δεν εκλέχθηκε ως στέλεχος της ΝΔ, ούτε ως υποψήφιος αυτής και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του Δήμου, αποπέμποντας τον κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.

To top