Σχεδόν 3 κιλά ηρωίνης κατέσχεσαν Λιμενικοί στο λιμάνι Μυτιλήνης

Σχεδόν 3 κιλά ηρωίνης κατέσχεσαν Λιμενικοί στο λιμάνι Μυτιλήνης

Σχεδόν τρία κιλά ηρωίνης, μια  από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που έχουν εντοπιστεί στη Λέσβο, κατέσχεσαν άνδρες του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης την Παρασκευή το πρωί μετά από έρευνα σε αυτοκίνητο 65χρονου ,που έφθασε στο λιμάνι με πλοίο της γραμμής, από Πειραιά. Η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος -μετά από καιρό- σημειώνει άλλη μια μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος :

Τις πρωινές ώρες σήμερα,(σς. Παρασκευή 31 Μαΐου) συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός από  στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του Ν. 4139/2013 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων κατά τον κατάπλου Επιβατικού Οχηματαγωγού (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοίου προερχόμενο από Πειραιά – Χίο, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΚΥΜ”, εντοπίστηκε ο 65χρονος να κατέχει, εντός προσωπικής του τσάντας μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,04 γραμμαρίων. Στη συνέχεια σε έλεγχο εντός Ι.Χ.Ε. οχήματος ιδιοκτησίας του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό τοίχωμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ τρεις (03) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου συνολικού μικτού βάρους 2.848,51 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 830 € , ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το Ε.Ι.Χ.

To top