Τροχαίο ατύχημα στα Λουτρά – Σοβαρά τραυματισμένη 17χρονη

Τροχαίο ατύχημα στα Λουτρά – Σοβαρά τραυματισμένη 17χρονη

Σοβαρό τροχαίο  ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο 1ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης – Λουτρών όταν μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο 17χρονες βγήκε από την πορεία του και χτύπησε σε πλαϊνό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να πέσουν από ύψος περίπου τριών μέτρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνεπιβάτης είναι βαριά τραυματισμένη ενώ η 17χρονης οδηγός  μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε αποχωρήσει από το σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου τόσο εναντίον της ίδιας όσο και εναντίον των γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η οδηγός δεν τραυματίσθηκε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (27-05-2024), στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Λουτρών στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ανήλικη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας της, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό έτερης ανήλικης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος της ανήλικης οδηγού, καθόσον όπως διαπιστώθηκε στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα, καθώς και σε βάρος των γονέων της, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

To top