Έξι συλλήψεις μετά από άγριο καυγά στη Θερμή

Έξι συλλήψεις μετά από άγριο καυγά στη Θερμή

Στη σύλληψη έξι ατόμων Ρομά για τα αδικήματα της ληστείας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, προχώρησε την Τρίτη 21 Μαϊου η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ οι έξι  συλληφθέντες είναι ηλικίας από 22 έως 48 ετών (4 άνδρες και 2 γυναίκες).

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, χθες (21-05-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, έξι (6) άτομα – ημεδαποί, ηλικίας από 22 έως 48 ετών (-4- άνδρες και -2- γυναίκες), μετά την εμπλοκή τους σε μεταξύ τους επεισόδιο, που έλαβε χώρα προχθές (20-05-2024) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Θερμής στη Λέσβο. Η ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, περιλαμβάνει κατά περίπτωση, τα αδικήματα της ληστείας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης

To top