Πανάγος Κουφέλος για την πρόκριση της Μηλένας Κοντού στους Ολυμπιακούς: «Με πείσμα και θέληση κάθε στόχος είναι εφικτός»

Πανάγος Κουφέλος για την πρόκριση της Μηλένας Κοντού στους Ολυμπιακούς: «Με πείσμα και θέληση κάθε στόχος είναι εφικτός»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Νέα Δράση νέος Δήμος» Πανάγος Κουφέλος σε μήνυμά του συνεχάρη την πρωταθλήτρια Μηλένα Κοντού για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο ίδιος εκφράζει μάλιστα τη λύπη του για το γεγονός ότι τόσο η πολιτεία όσο και η τοπική αυτοδιοίκηση για μερίμνησαν για τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η πρόκριση της Μηλένας Κοντού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών μαζί με την συναθλήτρια της Ζωή Φίτσιου, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι με πείσμα και θέληση κάθε στόχος ακόμη και ο υψηλότερος είναι εφικτός.

Εκτός από τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες προς τη Μηλένα, τους γονείς της, τον ιστορικό σύλλογο της Ν.Ο.Μ., και τους προπονητές της, οφείλουμε και μια μεγάλη συγγνώμη στους αθλητές μας, που ως πολιτεία και ως τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουμε μεριμνήσει για επαρκείς αθλητικές υποδομές.

Η επιτυχία της Μηλένας ας γίνει η απαρχή ο Ναυταθλητισμός στην Λέσβο να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αίγλη και ένα κολυμβητήριο που θα μεγαλώσει τις επόμενες γενιές».

To top