Τηλεμαραθώνιος στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου»

Τηλεμαραθώνιος στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου»

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00μμ, από το παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου στο Αίπος της Χίου, σε μια κοινή δράση στήριξης και ενημέρωσης για το έργο του πατρός Αντωνίου και της δομής της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου,  θα μεταδοθεί ζωντανά  η εκπομπή αγάπης και στήριξης με τίτλο «Όλο το Αιγαίο, μια Κιβωτός» η οποία θα αναμεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με τη Χίο  και από τον Aeolos.
Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου, ως η μοναδική δομή ειδικής μέριμνας και προστασίας παιδιού και μητέρας στο Αιγαίο εδώ και οχτώ χρόνια, ανοίγει την αγκαλιά της στο Αρχιπέλαγος, αφενός για να δηλώσει ότι είναι εδώ με σκοπό να παρέχει στέγη, ασφάλεια, φροντίδα, θαλπωρή και μέλλον για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και αφετέρου να αποκτήσει νέους συνοδοιπόρους και συνεργάτες στο μεγάλο, δύσκολο αλλά και ελπιδοφόρο ανθρωπιστικό της ταξίδι.
Παράλληλα η Κιβωτός του Κόσμου-Αιγαίου στο κέντρο ημέρας το οποίο λειτουργεί στα γραφεία της κοινωνικής της υπηρεσίας στην πόλη της Χίου (Κοντογιάννη 8) , στηρίζει με πολλαπλούς τρόπους μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες της τοπικής κοινωνίας.
Κατά την διάρκεια της εκπομπής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εμπορικού κόσμου, καθώς επίσης και προσωπικότητες από τον αθλητικό χώρο αλλά και εθελοντές της Κιβωτού του Κόσμου, θα μιλήσουν για το έργο και θα το στηρίξουν έμπρακτα. Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι της Κιβωτού και θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από τοπικά κανάλια και site της ευρύτερης περιοχής του Αιγαίου.

To top