Μάζωξη Ολυμπιονικών για προετοιμασία στη Μυτιλήνη

Μάζωξη Ολυμπιονικών για προετοιμασία στη Μυτιλήνη
Οι Ολυμπιονίκες πάλης στο χώρο του Α.Π.Σ Προμηθεία Μυτιλήνης

Μάζωξη ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητριών της πάλης έγινε στη Μυτιλήνη, όπου έκανε  την προετοιμασία της η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια  Μαρία Πρεβολαράκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε  στη Λέσβο τέλη Νοεμβρίου μαζί με την Ελεν Μαρούλις, την Ελληνοαμερικανίδα «χρυσή» ολυμπιονίκη του 2016 στα 53κ. και «χάλκινη» φέτος στα 57κ. στο Τόκιο, αλλά και την φετινή «χρυσή» ολυμπιονίκη των 53κ. στο Τόκιο, την Γιαπωνέζα Μάγιου Μουκάιντα.

Οι τρεις τους, μαζί με μια άλλη Αμερικανίδα, την Μικαέλα Μπεκ, γυμνάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη Μυτιλήνη, όπου η Μαρούλις βρέθηκε για  ένα μήνα περίπου, συνδυάζοντας προπόνηση και διακοπές.

Οι Χρυσές Ολυμπιονίκες  στον Α.Π.Σ Προμηθεά Μυτιλήνης
Οι χρυσές Ολυμπιονίκες της Ελευθέρας Πάλης, Helen Maroulis(USA), χρυσή στο Ριο 2016 στα 53 κιλά και χάλκινη στο Τόκιο 2020 στα 57 κιλα και η Mayu Mukaida (JAPAN) , χρυσή στο Τόκιο 2020 στα 53 κιλά , βρίσκονται αυτό τον καιρό στη Λέσβο γυμνάστηκαν τέλη Νοεμβρίου  στο χώρο της πάλης του Α.Π.Σ. Προμηθέα Μυτιλήνης.
Οι μικροί αθλητές  της Μυτιληνιάς  ομάδας του Προμηθέα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυο Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες και να συζητήσουν μαζί για το πώς είναι η ζωή των Ολυμπιονικών και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές μας.
Ο προπονητής και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν τις δυο αθλήτριες για την τιμή που μας έκαναν
To top