Διημερίδα με θέμα την εκπαίδευση των προσφύγων

Διημερίδα με θέμα την εκπαίδευση των προσφύγων

Διημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση Προσφύγων: Επένδυση στον άνθρωπο, επένδυση στο μέλλον» διοργανώνει το Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού & Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης Προσφύγων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου την Τρίτη 26 Μαρτίου και την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., φορείς του νησιού, στελέχη της εκπαίδευσης και εκπρόσωποι οργανώσεων και διεθνών οργανισμών που θα αναφερθούν σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των προσφύγων. Θα ακολουθήσουν επιμορφωτικές και βιωματικές δράσεις για εκπαιδευτικούς από το Ευρωπαϊκό Κέντρο WERGERLAND.
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 θα συνεχιστούν οι επιμορφωτικές δράσεις για εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, τα στελέχη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. θα έχουν συναντήσεις με στελέχη εκπαίδευσης, εκπροσώπους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Μυτιλήνης και τη Διοίκηση του ΚΕΔ Λέσβου. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και των συναντήσεων

To top