Λήμνος: Κέφι, χορός και μουσική στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας

Λήμνος: Κέφι, χορός και μουσική στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας

Σε εορταστικό κλίμα, με χαρά, ενθουσιασμό και πολύ υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου, η 9η Καρναβαλική Παρέλαση της Μύρινας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τα γκρουπ των καρναβαλιστών ξεκίνησαν από το παλιό λιμάνι της Μύρινας, μπροστά στο Δημαρχείο και διέσχισαν την κεντρική αγορά της πόλης μας και τον Ρωμέικο Γιαλό, καταλήγοντας στο Γυμνάσιο, όπου πραγματοποιήθηκε αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και δραστηριότητές ολοκληρώνοντας τη διοργάνωση σε κλίμα απόλυτου κεφιού!

«Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί θερμά όσες και όσους βοήθησαν και συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της 9ης Καρναβαλικής Παρέλασης. Τους μεγάλους “πρωταγωνιστές”, τα σχολεία μας και τους συλλόγους που με το κέφι τους, τη ζωντάνια τους και τα χαμόγελά τους και κυρίως με την παρουσία τους στη φετινή παρέλαση την κατέστησαν την πολυπληθέστερη παρέλαση που έχει διοργανωθεί στο νησί μας.

Την Αντιδήμαρχο κ. Ιουλία Λυγδά για την άρτια και πολύ επιτυχημένη διοργάνωση καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Χασάπη και τους εργαζομένους του Δήμου Λήμνου που την υποστήριξαν συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε, επίσης, για τη συνδρομή το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας, το Λιμεναρχείο Μύρινας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, το Λιμενικό Ταμείο και το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Θερμές ευχαριστίες προς τους δύο εξαιρετικούς, ταλαντούχους παρουσιαστές της εκδήλωσης κ. Γιώργο Καριακλή και κ. Νίκο Καρύδη.

Τον κ. Κώστα Τράικο για την υπέροχη μουσική του που συνόδευσε τους καρναβαλιστές στην παρέλαση, αλλά και τα καταστήματα Ίσαλος & Καραγκιόζης που την υποστήριξαν.

Τη Φιλαρμονική του Δήμου Λήμνου και τον κ. Δημήτρη Μαυράκη, καθώς και τα Bartalia που συνόδευσαν ρυθμικά την παρέλαση μικρών και μεγάλων και εμπλούτισαν με τη μουσική τους το πάρτυ στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Την κ. Ζάννα Δανιηλίδου και τη σχολή χορού Vida con Baileγια το εντυπωσιακό, απολαυστικό θέαμα που μας παρουσίασε.

Την κ. Αρετή Παπαγιαννοπούλου, δασκάλα θεατρολογίας – μουσικοκινητικής για τα ωραία παιχνίδια, τη μουσικοκινητική παντομίμα και τον αυτοσχεδιασμό που πρόσφερε στα παιδιά.

Την εθελοντική ομάδα των 12 μαθητών του ΓΕΛ Μύρινας, μαζί με την καθηγήτριά τους κ. Κάλλια Κατερινάκη.

Τη Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου για την κάλυψη της εκδήλωσης και τον κ. Δημήτρη Ελευθεράκη για την κάλυψη με drone αφιλοκερδώς.

Τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης και γενικότερα για τη στήριξή τους.

Τον κ. Χατζηγεωργίου, τον κ. Γκαράλη, τον κ. Σαβόγλου και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λήμνου “Η Ένωση” για την προσφορά κρασιού.

Την ομάδα μπάσκετ Ήφαιστος Λήμνου για τη μασκότ “Ήφαιστος” και την κ. Δήμητρα Παπάμαλη για τη βοήθειά της.

Την Α.Ε.Λ. για τη μασκότ, τον “Σάρκι” τον καρχαρία και τη Συννεφούλα για τη μασκότ “Τίγρη”.

Τον κ. Παπαδημητρίου για το πανό της παρέλασης.

Όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που βοήθησαν για την  πραγματοποίηση της 9ης Καρναβαλικής Παρέλασης και της γιορτής και κυρίως τα μέλη της οργανωτικής ομάδας:

κ. Αθηνά Τζαννέτου Γιαρμαδούρου, για την πρόθυμη, σημαντική και πολύτιμη στήριξη και βοήθειά της, καθώς και τις κυρίες Ελένη Τσιγάννη, Αθηνά Μονδάνου και ΒαίτσαΠαπατσάνη.

Τέλος ευχαριστούμε το κοινό της Λήμνου που αγκάλιασε και υποδέχθηκε θερμά την 9η Καρναβαλική Παρέλαση και δίνουμε ραντεβού για μια ακόμη πιο λαμπρή διοργάνωση τον επόμενο χρόνο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου. 

To top