Μαγικά Χριστούγεννα στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Μαγικά Χριστούγεννα στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα και διοργανώνει εορταστικά δημιουργικά εργαστήρια, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Ιστορίες και παραμύθια του κόσμου γίνονται αφορμή για να κατασκευάσουμε μαγικά σπιτάκια και φιγούρες που αντλούν έμπνευση από το παραμύθι του Καρυοθραύστη με την καθοδήγηση της Φερενίκης Τσαμπαρλή και της ομάδας Πολύτροπον.

Αναλυτικά:

• Εργαστήρι για σχολικές ομάδες
Την Παρασκευή 3 και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-13:00) μαθητές, τάξεων Γ-Στ Δημοτικού, συμμετέχουν σε ένα εικαστικό εργαστήρι κατασκευής πρωτότυπων χριστουγεννιάτικων σπιτιών από ανακυκλώσιμα υλικά.

• Εργαστήρι κατασκευής Καρυοθραύστη, για ενήλικες και οικογένειες
Σε τρεις συναντήσεις, το Σάββατο 4, την Κυριακή 5 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-13:00) μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τον δικό τους Καρυοθραύστη και να βιώσουν δημιουργικά τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά των κατασκευών είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

To top