Σε ρυθμούς Black Friday η Ερμού- Με Dj sets εμπλούτισε τη μέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Σε ρυθμούς Black Friday η Ερμού- Με Dj sets εμπλούτισε τη μέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

Με αφορμή την Black Friday o Eμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης προκειμένου να ενισχύσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον, προτίθεται να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με Dj’s οι οποίοι  θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της κεντρικής  αγοράς επί της Ερμού και στα Λαδάδικα να παίζουν μουσική.

Όπως σημειώνει σχετικά, σε ανακοίνωσή του:

Μπορεί η μέρα της Black friday να είναι ξενόφερτο έθιμο και να βρίσκει τόσο τους φανατικούς της οπαδούς όσο και τους επικριτές της κάθε χρόνο όμως δεν παύει να είναι μία μεγάλη γιορτή για την αγορά!

Μία ημέρα προσφορών που έρχεται κοντά στις γιορτές όπου όλοι ετοιμαζόμαστε για τα δώρα των εορτών.
Έτσι (και)φέτος ως Εμπορικός Σύλλογος σας προτρέπουμε ξεκάθαρα και ανοιχτά να στηρίξετε τις επιχειρήσεις που επιχειρούν στη πόλη μας, να βγείτε να χαρείτε, να διαλέξετε και να ευχαριστηθείτε τα ψώνια σας και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές των καταστημάτων!
Καιρού επιτρέποντος live dj sets θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της κεντρικής  αγοράς επί της Ερμού και στα Λαδάδικα!

 

Σε βροχερό Black Friday εξελίχθηκε η Παρασκευή που πέρασε, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις εμπόδισαν τους καταναλωτές να κατεβούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Ερμού, ωστόσο υπήρξαν κάποιοι τολμηροί οι οποίοι αψήφησαν τον καιρό και με την ομπρέλα ανα χείρας δεν έχασαν την ευκαιρία για ψώνια… μετά μουσικής.

 

To top