Πεζοπορία στα Μιστεγνά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με τον ΟΡΕΙΑ

Πεζοπορία στα Μιστεγνά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με τον ΟΡΕΙΑ

Ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου “ΟΡΕΙΑΣ” διοργανώνει αυτή τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου πεζοπορία στα Μιστεγνά.

Η συνάντηση θα γίνει στο My Market τη Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 09:30 απ’ όπου οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο με το οποίο θα μεταφερθούν στα Μιστεγνά στη κεντρική είσοδο.

Η πεζοπορική διαδρομή θα είναι κυκλική, μέτριας δυσκολίας.

Η πεζοπορία θα είναι περίπου 10 χλμ με διάρκεια περίπου 3,30 ώρες.

Απαραίτητο θεωρείτε το μακρύ παντελόνι, τα παπούτσια πεζοπορίας, το αδιάβροχο και ο φακός.

Ο ΟΡΕΙΑΣ ενημερώνει πως «λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα αναγκαστούμε να δεχτούμε δηλώσεις συμμετοχής μόνο από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους μας επιδείξουν αρνητικό RAPID TEST (εως 48 ωρών) ή PCR. Θα γίνει έλεγχος κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, δυστυχώς δε θα τους επιτραπεί η είσοδος σε αυτό».

Μετά το πέρας της πεζοπορίας οι συμμετέχοντες θα ξαποστάσουν σε ταβέρνα της περιοχής όπου θα γίνει και 2ος έλεγχος πιστοποιητικών.

Ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου ΟΡΕΙΑΣ, σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση :

«Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πιστοποιητικό που κατέχετε, το λεωφορείο αλλά και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη εγκαίρως για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και γι’ αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας.

Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή του αντιτίμου των 5€ το οποίο θα πληρώνεται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας».

 

To top