Κύπελλο Λέσβου: Πρόκριση για τρείς ακόμη

Κύπελλο Λέσβου: Πρόκριση για τρείς ακόμη

Τρία ακόμη εισιτήρια έγιναν σήμερα γνωστά με Αιολικό Διαγόρα Αιγέα να ακολουθούν τον Αετό που ήταν ήδη στον επόμενο γύρο από την προηγούμενη εβδομάδα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο “Χριστοφίδειο” στάδιο της Αγιάσου ο Αιολικός νίκησε 2-0 τον Όλυμπο πετυχαίνοντας τα γκολ ανά ημίχρονο και κάνοντας καλό τεστ εν όψει Σαλαμίνας. Μόλις στο 10΄ο Θεόφιλος Κουρούπης με απευθείας κτύπημα φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Όλυμπος που στάθηκε αρκετά καλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 70΄και εκεί τελείωσε ο αγώνας. Σκόρερ ήταν ο Παπιομύτογλου με σουτ απο καλή θέση ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στην Αγία Παρασκευή ο Οδ.Ελύτης ήταν αυτός που άνοιξε πρώτος το σκορ συγκεκριμένα στο 13’ όταν μετά απο κόρνερ του Μαυραγάννη ο Λεωνίδας Καλουτζής με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον γκολκίπερ τω γηπεδούχων να αποκρούσει. Ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοση του ισοφαρίζοντας στο 33΄με τον Χατζηκλειδαρά και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 51’ με τον Καβαλίκα. Ο ίδιος παίκτης δεκατρία λεπτά πριν από το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Διακορώνας του Διαγόρα στο 87′.

Τέλος στο Πλωμάρι ο Αιγέας με αρκετές ρεζέρβες επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Μεσοτόπου και περιμένει όπως και οι άλλες ομάδες να μάθουν τον αντίπαλο τους.
Σκόρερ του νικητή ήταν στο 53΄ο Παράσχος Πρωτούλης με μακρινό δυνατό σουτ και στο 80’ ο Καραμπέτσος με γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μερτζάνη.

Τα αποτελέσματα προημιτελικά
Διαγόρας-Οδ.Ελύτης 3-1
Αιολικός-Όλυμπος 2-0
Αιγέας-Μεσότοπος 2-0
Ατρόμητος Αν.-Αετός 1-2

To top