Δήμος Μυτιλήνης : Διανομή ελαιόλαδου την Πέμπτη και την Παρασκευή σε απόρους

Δήμος Μυτιλήνης : Διανομή ελαιόλαδου την Πέμπτη και την Παρασκευή σε απόρους

Ο Δήμος Μυτιλήνης, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (TEBA)», θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 25.11.2021  και την  Παρασκευή 26.11.2021 διανομή λαδιού στους δικαιούχους του προγράμματος στην ΕΨΥΠΑΛ στο Καρά Τεπέ από τις 09:00 έως 14:30.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τίθεται εκ νέου σε εφαρμογή από το Δήμο Μυτιλήνης εντασσόμενο στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής μας στήριξης και ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Για την παραλαβή των προϊόντων χρειάζεται να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο και την εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας).
Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση (με γνήσιο υπογραφής) και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου.
Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.

To top