Παρέλασε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «ο Μωριάς»

Παρέλασε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «ο Μωριάς»

Στην παρέλαση για την 111η επέτειο απελευθέρωση της Μυτιλήνης από τον Οθωμανικό ζυγό συμμετείχε και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «ο Μωριάς» αποδεικνύοντας έμπρακτα – όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του – ότι συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη λαμπρότητα και εθνική περηφάνια γιορτάστηκε σήμερα η απελευθέρωση της πόλης μας από τον Οθωμανικό ζυγό.
Ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας η σημερινή και η σκέψη μας γυρίζει 111 χρόνια πίσω σε αυτούς που πρωτοστάτησαν και έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « ο Μωριάς » έδωσε το παρών στη σημερινή παρέλαση αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του νησιού μας και με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε αυτούς που έπεσαν υπέρ πίστεως και Πατριδος για την απελευθέρωση της πόλης μας.
Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους που συμμετείχαν στην παρέλαση και να ευχηθεί στους εορτάζοντες χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.
Επιπλέον να ευχαριστήσει τον χοροδιδάσκαλο του χορευτικού τμήματος Θανάση Μίχα, το Σύλλογο Γυναικών Παμφίλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφάλωνα ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ και τον Φραγκίσκο Βόμβιρα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

To top